KREMA ZA LICE SNAIL CBD

39,00

KREMA ZA LICE SNAIL CBD

39,00

Kozmetiku

Quantity

FEATURES

Linija kozmetike Cbweed proizvedene u Italiji pažljivo je razvijena u našim laboratorijima kako bi ponudila najbolje proizvode za osjetljivu, nadraženu kožu ili kožu sklonu aknama.

Nova krema za lice Snail CBD ima hidratantno, anti-ageing, posvjetljujuće i umirujuće djelovanje.

FORMULACIJA

Snail slime: zvijezda među sastojcima u svijetu njege kože posljednjih godina. Sastoji se od aktivnih tvari kao što su alantoin, koji je antioksidans i umirujući, te glikolna kiselina, koja obavlja nježnu eksfolijaciju. Potiče obnavljanje stanica i proizvodnju kolagena te uklanja nepravilnosti i diskromiju.

CBD: ova molekula pomaže u regulaciji proizvodnje sebuma i izvrstan je saveznik u borbi protiv suhe kože. Također je protuupalno i antioksidativno sredstvo, savršeno za kožu pogođenu aknama, rozacejom i drugim kožnim stanjima.

Hijaluronska kiselina: obnavlja, deblja i jača sposobnost kože da zadrži vlagu.

Sinergija između ovih aktivnih sastojaka čini ovu kremu savršenim suputnikom za ljeto, jer vlaži i regenerira kožu nakon izlaganja suncu i sprječava fotostarenje. Njegova meka, ali lagana tekstura izvrsna je i kao losion nakon brijanja.

 

293,85 kn

Growers department

Shipments and returns

Recenzije

NAJPRODAVANIJE

GROWERS DEPARTMENTE

ISCRIVITI ALLA

NEWSLETTER

ISCRIVITI ALLA NOSTRA NEWSLETTER PER RIMANERE AGGIORNATO SU TUTTE LE SCONTISTICHE, LANCIO DI NUOVI PRODOTTI E TUTTE LE NOVITÀ DEL MONDO CBWEED