Šampon od konoplje za mačke i pse

11,90

Šampon od konoplje za mačke i pse

11,90

CBD Pet Care

Quantity

FEATURES

Šampon od konoplje za mačke i pse s uljem neema dio je linije Cbweed Pet Care, u potpunosti proizvedene u našim talijanskim laboratorijima.

Njegova 100 % prirodna formula kombinira nekoliko prednosti ulja neema s prednostima konoplje. Ne sadrži petrolatum, boje, parabene ili THC i jamči dubinsko čišćenje kože i dlake, koja ostaje mekana i sjajna.

Neemovo ulje poznato je po svojim antifungalnim, antibakterijskim, antivirusnim, antioksidativnim i antiseptičkim svojstvima – prirodni proizvod koji može zaštititi vašeg četveronožnog prijatelja od parazita, bakterija i insekata kao što su krpelji i buhe. 

Ulje konoplje pomaže u regulaciji proizvodnje sebuma i ima protuupalna svojstva, što ga čini savršenim za njegu kože, uklanjanje upale i svrbeža te borbu protiv suhoće.

Odaberite Cbweedov šampon za mačke i pse s našim sredstvima za zaštitu od parazita kako biste zaštitili i razmazili svoje kućne ljubimce.

89,66 kn

Growers department

Shipments and returns

Recenzije

NAJPRODAVANIJE

GROWERS DEPARTMENTE

ISCRIVITI ALLA

NEWSLETTER

ISCRIVITI ALLA NOSTRA NEWSLETTER PER RIMANERE AGGIORNATO SU TUTTE LE SCONTISTICHE, LANCIO DI NUOVI PRODOTTI E TUTTE LE NOVITÀ DEL MONDO CBWEED